• Національний Форум з актуальних питань у сфері оподаткування

    1 жовтня 2015 року
    ТПП України
    вул. Велика Житомирська, 33

    ЗМІНИ ДО ПОДАТКОВОГО КОДЕКСУ ОБГОВОРЯТЬ У ТПП УКРАЇНИ

    1 жовтня 2015 р. у Торгово-промисловій палаті України відбудеться Національний форум з актуальних питань у сфері оподаткування. Необхідність проведення такого заходу викликана наболілими для бізнесу проблемними питаннями відносин із фіскальними органами.

    План заходу передбачає дискусію щодо податкового законодавства, проблем у відносинах малого та середнього бізнесу з фіскальними органами, питань митного оподаткування, змін у податковому законодавстві тощо.

    До участі у форумі залучені ключові експерти Державної фіскальної служби України, Міністерства фінансів України, представники галузевих асоціацій, Палати податкових консультантів, Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України , представники юридичних компаній тощо. Також передбачається участь в обговоренні депутатів Верховної Ради України.

    Основні теми форуму – податкова реформа 2015, електронне адміністрування ПДВ, митні питання в контексті податків і зборів, зменшення податкового тиску на фонд оплати праці, проблеми у взаємодії між бізнесом та фіскальними органами у розрізі різних галузей економіки.

    Податкова реформа 2015 має зупинити падіння економіки і сформувати конкурентні податкові умови для розвитку бізнесу. Задля цього має бути зменшене податкове навантаження на фонд оплати праці, збережена спрощена система оподаткування, а взаємини між платниками податків і державою мають будуватися на принципах взаємоповаги та довіри.

    Програма форуму

    За додаткової інформацією щодо участі можна звертатися за тел. (044) 279 29 31 або e-mail: [email protected].

    Акредитація ЗМІ проводиться за тел. (044) 279-89-11, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Ольга Єльченко.