IFRS Forum-2022

Шановні Колеги, запрошуємо Вас на IFRS Forum-2022: «На шляху до Перемоги та сталого розвитку» «On the way to Victory and sustainable development»


Х Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції»

На конференції планується обговорення напрямів розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, звітності, контролю, аудиту та аналізу відповідно до сучасних міжнародних вимог й узагальнення пропозицій щодо їх удосконалення.
  • 32 Конгрес Європейської Бухгалтерської Асоціації

    12-15 травня 2008 року в м. Тампере, Фінляндія відбувся щорічний Конгрес Європейської Бухгалтерської Асоціації.

    В роботі Європейського Конгресу прийняли участь від України три особи:

    1. С. Ф. Голов, президент Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАА),
    2. В. М. Костюченко, член ФПБАУ,
    3. Н.І. Вовчук, голова представництва АССА в Україні та країнах Балтії і Кавказу.

    З привітанням до учасників Конгресу звернувся Саме Наси, голова Конгресу: «Шановні Колеги, щиро вітаємо вас на щорічному Конгресі бухгалтерської асоціації! Понад 1000 учасників прибули на Конгрес. Науковому комітету Конгресу було надіслано понад 800 доповідей, з яких 600 було включено до програми цього заходу. Приємно підкреслити, що в програму Конгресу увійшли доповіді, які представляють усі напрямки досліджень у галузі бухгалтерського обліку».

    Під час Конгресу працювало 9 симпозіумів в кожному з яких працювали паралельні секції та дослідницькі форуми.

    Учасники Конгресу дали високу оцінку організації та актуальності питань які обговорювались на секція та під час неформального спілкування.

    Члени ФПБАУ можуть ознайомитись з кожним з 9 симпозіумів та з основними доповідями. Ця інформація розташована на сайті ФПБАУ в закритій інформації для членів ФПБАУ.

    Пароль и логин для входа на эту страничку можно получить в исполнительной дирекции, написав электронный запрос по адресу: [email protected]