IFRS Forum-2022

Шановні Колеги, запрошуємо Вас на IFRS Forum-2022: «На шляху до Перемоги та сталого розвитку» «On the way to Victory and sustainable development»


Х Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції»

На конференції планується обговорення напрямів розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, звітності, контролю, аудиту та аналізу відповідно до сучасних міжнародних вимог й узагальнення пропозицій щодо їх удосконалення.
  • Проект USAID «Розвиток фінансового сектору» (FINREP) шукає кваліфікованих кандидатів на заміщення вакантної посади (неповний робочий день)

    КОНТЕНТ-МЕНЕДЖЕРА 

    Контент-менеджер веб-сторінки надаватиме підтримку Міністерства фінансів та Проекту «FINREP» щодо підготовки та організації роботи веб-сайту присвяченому Міжнародним стандартам фінансової звітності (МСФЗ). Він/вона відповідатиме за відбір та розміщення матеріалів на сайті відповідно до структури сайту, затвердженої Міністерством фінансів, та згідно з нормативно-правовою базою. Також він чи вона буде організовувати та координувати  співпрацю з професійними організаціями, які надаватимуть матеріали для розміщення на веб-сайті. 

    Вимоги:

    • вища освіта з бухгалтерського обліку, аудиту чи іншої відповідної економічної дисципліни;
    • 2+ років досвіду роботи в галузі бухгалтерського обліку та/чи аудиту;
    • розуміння МСФЗ та пов’язаних з МСФЗ питань;
    • володіння комп’ютером, включаючи Інтернет та стандартний набір програм «Microsoft Office»;
    • непогане володіння англійською мовою; відмінне знання російської та української мов;
    • відмінні навички усного та письмового мовлення;
    • здатність виконувати роботу в зазначений термін.

    Просимо кандидатів на цю посаду надсилати свої резюме та супроводжувальні листи за електронною адресою: [email protected] до 28 листопада 2011 року.

    Проект залишає за собою право зв’язуватися лише з тими кандидатами, які відібрані для проведення співбесіди.  Відповіді на запитання в телефонному режимі не надаватимуться.