IFRS Forum-2022

Шановні Колеги, запрошуємо Вас на IFRS Forum-2022: «На шляху до Перемоги та сталого розвитку» «On the way to Victory and sustainable development»


Х Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції»

На конференції планується обговорення напрямів розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, звітності, контролю, аудиту та аналізу відповідно до сучасних міжнародних вимог й узагальнення пропозицій щодо їх удосконалення.
  • YI Прикордонна зустріч професійних організацій бухгалтерів і аудиторів

    «Роль та відповідальність професійних організацій в регулюванні бухгалтерської професії»

    21-22 червня 2012 р., Молдова

    YI Прикордонна зустріч професійних організацій бухгалтерів і аудиторів

    21-22 червня 2012 року столиця Молдови приймала представників професійних організацій з 10 країн (Молдова, Румунія, Угорщина, Польща, Україна, Росія, Бельгія, Франція, Австрія, Туреччина) на 6-й прикордонній зустрічі.

    Головною темою цьогорічної зустрічі була тема: «Роль та відповідальність професійних організацій в регулюванні бухгалтерської професії». Відкрив зустріч В’ячеслав Чабану, президент Асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів Молдови (АСАР) яка в цьому році була приймаючою стороною. З вітальним словом до учасників звернувся представник Міністерства фінансів Молдови.

    Папаіка О.О., президент ФПБАУ у своєму виступі привітав учасників 6-й прикордонній зустрічі, та підкреслив що ці зустрічі є гарною традицією для обміну інформацією з актуальних питань та досвіду в сфері бухгалтерського обліку та згадав про засновника цих зустріч -Тома Маріна, колишнього президента Ради експертів і ліцензованих бухгалтерів Румунії (СЕЕCAR), який пішов з життя в травні цього року. Учасники прикордонної зустрічі хвилиною мовчання вшанували пам'ять Тома Маріна- вченого, висококваліфікованого спеціаліста, талановитого організатора який багато років свого життя віддав самовідданому служінню професійній діяльності, докладаючи зусиль в розбудову сучасної бухгалтерської професії як в своєї країні так і за її межами.

    Зубілевич С.Я., керівник комітету ФПБАУ з питань професійної освіти виступила з доповіддю про роль професійної організації в регулюванні бухгалтерської професії згідно вимог МФБ.

    Представники кожної професійної організації прийняли активну участь в обговоренні питань порядку денного.

    В прикордонній зустрічі прийняли участь представники Міжнародних організацій: Міжнародної федерації бухгалтерів, Світового банку, Міжнародної федерації бухгалтерів франкомовних країн.

    Усі учасники подякували колективу Асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів Молдови за велику організаційну роботу в підготовці та проведенні прикордонній зустрічі на високому рівні.

    З доповідями прикордонної зустрічі можна ознайомитись на сайті АСАР: http://www.acap.md/eng