• Шановні члени ФПБАУ, колеги та партнери!

    Шановні члени ФПБАУ, колеги та партнери!

    Перемога не дається, вона виборюється, а тому фронт боротьби із російськими загарбниками у кожного з нас єдиний -  підтримувати армію та мирне населення України.

    ФПБАУ, як громадська організація та член Міжнародної федерації бухгалтерів (IFAC) звертається до бухгалтерів та аудиторі з ініціативою, сплатити членські внески за 2022 рік, або благодійний внесок,  які повністю будуть направлені на гуманітарні потреби, що дасть можливість зберегти життя наших людей та прискорить час Перемоги.

    Колеги, приєднуйтесь до єдиного фронту, а саме:

    (в призначенні відзначте одне з: членський/і внесок/внески або благодійний внесок на гуманітарну допомогу)

    Не стій осторонь, не будь байдужим  – дій!

    Кошти які надійдуть на рахунок будуть використані на гуманітарні потреби.  ФПБАУ підготує детальну інформацію щодо отриманих внесків та оприлюднить детальний звіт про їх використання.

    Звертаємо вашу увагу, що ФПБАУ не співпрацює з фінансовими установами, які продовжують вести бізнес на території країни-агресора, і закликає по можливості уникати фінансових стосунків із зазначеними установами, а також з іншими підприємствами та організаціями, що продовжують заробляти кошти та сплачувати податки державі-агресору.

    Разом до Перемоги!
    Слава Україні!

    Рада ФПБАУ
    Наглядова Рада ФПБАУ
    Виконавча дирекція ФПБАУ