Новини від МФБ (IFAC)

IFRS Forum-2022

Шановні Колеги, запрошуємо Вас на IFRS Forum-2022: «На шляху до Перемоги та сталого розвитку» «On the way to Victory and sustainable development»


Вебінар: «МСА 315 (переглянутий): зміна назви чи суті та до чого готуватись аудитору?»

Запрошуємо на онлайн-захід, керівників аудиторських фірм, партнерів з аудиту, аудиторів, фахівців з контролю якості та інших колег, кому цікава тематика ідентифікації та оцінки ризиків в аудиті. Буде розмова про головне, а саме: про суть змін та доповнень до МСА 315, про те що зміниться в роботі аудитора і як спростити його життя в частині документування.


Х Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції»

На конференції планується обговорення напрямів розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, звітності, контролю, аудиту та аналізу відповідно до сучасних міжнародних вимог й узагальнення пропозицій щодо їх удосконалення.


Звернення ФПБАУ!

Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України звернулась з пропозиціями до Міністерства фінансів України та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку


Вебінар "Воєнний стан: що змінилося в податках?"

З 24 лютого 2022 р. в Україні запроваджено воєнний стан, і Урядом, серед іншого, запроваджено суттєві зміни до податкового законодавства задля стимулювання та підтримки бізнесу та державного бюджету.