Всесвітній конгрес бухгалтерів

XVIII Всесвітній Конгрес Бухгалтерів

8-11 листопада, 2010 року, м. Куала -Лумпур, Малайзія


Організатори:

Міжнародна федерація бухгалтерів (IFAC) 

Малазійський інститут бухгалтерів (МІА)


Золоті спонсори:

 

Шановні Колеги!

Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАУ) формує делегацію для участі у XVIII Всесвітньому  Конгресі Бухгалтерів, якій відбудеться  8 -11 листопаду  2010 року в місті Куала-Лумпур (Малайзія), http://www.wcoa2010kualalumpur.com/

Участь у Всесвітньому Конгресі бухгалтерів 2010 – це:

  • Участь українських представників бухгалтерської професії у складі 6500 делегатів-колег з більш ніж 120 країн світу;
  • Зустрічі з найвпливовішими та найінноваційнішими людьми у бізнесі, фінансах, політиці, у сфері встановлення стандартів та прийняття рішень в усьому світі.
  • Обмін ідеями щодо сучасних глобальних тенденцій розвитку бізнесу та економіки, а також отримання інформації про останні зміни в стандартах бухгалтерського обліку та аудиту.
  • Отримання нової інформації, яка зміцнить ваші позиції у питаннях зростання.
  • Можливість дізнатись особисту думку та інформацію безпосередньо "з перших рук" від видатних керівників бізнесу та поспілкуватися з ними у вишуканій обстановці неперевершеного Конгрес-центру Куала - Лумпур, Малайзія


Програма Конгресу

Заплановано провести чотири пленарних засідання, п’ять паралельних сесій, організація виставок на яких будуть представлені останні розробки у галузі бухгалтерського обліку.

Планується розглянути найактуальніші теми та проблеми сучасного динамічного розвитку бізнесу такі як важливі питання фінансових та бізнес стратегій, нинішні та майбутні тенденції у сфері управління та маркетингу, інформаційні технології, проблеми торгівлі й регулювання,  фінансування, бухгалтерський облік, управління та стандарти, дотримання кодексу етики – ось далеко не повний перелік головних тем, що обговорюватимуться упродовж конгресу.


ФПБАУ заявила про свою участь  и запрошує колег приєднатися до Української делегації  для участі у XVIII Всесвітньому  Конгресі Бухгалтерів, 07.11.2010 – 13.11.2010.


Контакти:
Tел.: (044) 574-55-37; 574-70-83
E-mail: [email protected]
Url:  http://www.ufpaa.org/ ,
http://www.wcoa2010kualalumpur.com/