• Журнал №3 (2013) "Школа професійного бухгалтера"

    Шановні Колеги!

    Колектив редакція приєднується до усіх привітань, які пролунали в день 8 Березня! Бажаємо нашим Колежанкам миру, достатку, душевного спокою, міцного здоров’я та любові!

    До уваги читачів новини від Міжнародної федерації бухгалтерів (МФБ), а саме про ключові принципи якісної ділової звітності. Ці принципи були сформовані комітетом професійних бухгалтерів у бізнесі, якій входе до складу МФБ, задля оцінки та поліпшення процесу ділової звітності.

    ФПБАУ продовжує спільно з НКЦПФР проведення регіональних семінарів з теми «Звітність за МСФЗ: нормативні вимоги та практичні аспекти» на яких проводиться роз’яснювальна робота щодо нормативних вимог та надаються практичні консультації по підготовці фінансової звітності за МСФЗ. Відбулися два наступних регіональних семінари в м. Полтава та Харків, прес-релізи цих заходів на сторінках журналу.

    До уваги читачів, продовження дослідницького матеріалу групи авторів під керівництвом пана Михайла Кутера, відомого російського вченого, - книги Генуезької комуни 1340 р.

    Мазіна Олександра Іванівна, к.е.н, доцент кафедри бухгалтерського обліку Київського національного торгівельно-економічного університету розповідає на сторінках журналу про нову книгу пана Кутера М.І. «Введення в бухгалтерський облік»: «Четверте видання підручника «Введення в бухгалтерський облік» М.І.Кутера стало подією для всіх, хто зацікавлений в історії і теорії бухгалтерського обліку.»

    До речі, ця книга є в бібліотеці ФПБАУ, як подарунок від автора.

    Ми продовжуємо надавати новини по Міжнародним стандартам фінансової звітності та Міжнародним стандартам аудиту, а також надаємо інформацію по дослідженням АССА, яка стосується бухгалтерської професії.

    Ми запрошуємо колег до участі у практичних семінарах які організує НМЦ ФПБАУ та заходах які проводять наші партнери.

     

     

    З повагою,
    Валентина Легка
    Редактор журналу, Виконавчий директор ФПБАУ