• Журнал №6-7 (2013) "Школа професійного бухгалтера"

    Шановні Колеги!

    Редакція журналу приєднується до усіх вітань, які пролунали на честь представників бухгалтерської професії та бажає їм реалізації знань та вмінь для фінансової стабільності підприємств де вони працюють та реалізації особистих планів. Сподіваємось, що серед нескінченних обов’язків вам вдасться відпочити, насолодитися чудовими, сонячними днями, фруктовими подарунками літа та бажаними зустрічами.

    Тема міжнародних стандартів фінансової звітності на сторінках журналу займає центральне місце. До уваги наших читачів ми надаємо огляд міжнародних новин з питань МСФЗ та МСА, а також актуальні інтерв’ю з лідерами міжнародних організацій. В своєму виступі на щорічній конференції в Амстердамі пан Ханс Хугерворст, голова Фонду МСФЗ, розповів про плани Фонду, зауваживши на тому, що місцеві правки до міжнародних стандартів сприймаються інвесторами з насторогою, тому більшість юрисдикцій приймають МСФЗ в оригіналі, тому що якісна фінансова звітність залишається критично важливою у прийнятті рішень. На сьогодні половина компаній з списку «Fortune 500» использует МСФО. Голова Фонду МСФЗ наголосив, - «Сьогодні, коли країни аналізують свою політику з приводу переходу або конвергенції, МСФЗ стали єдиним важливим вибором».

    Читачі журналу зможуть ознайомитись з новинами Міжнародних стандартів аудиту та дізнатися про стратегічні плані Комітету з міжнародних стандартів аудиту та підтвердження достовірності інформації (IAASB) які представники Комітету висвітлили на конференції, 14-16 травня ц.р., в Лондоні.

    Незважаючи на масовий відпочинок, ми все ж таки пропонуємо розглянути пропозиції від Навчально-методичного центру ФПБАУ, щодо участі в тренінгах за програмами АССА та СІРА.

    Гарного відпочинку вам, шановні читачі, чудових вражень, бажаних зустрічей у ваших відпусках.

    З повагою,
    Валентина Легка,
    Виконавчий директор ФПБАУ, головний редактор