• День Бухгалтера - 2013

    Київ, 16 липня

    Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів (ФПБАУ) вже десятий рік поспіль організує та проводе разом з партнерами святковий вечір на честь представників бухгалтерської професії. Святкування професійного свята «День бухгалтера» в цьому році розпочалось з урочистого зібрання в Міністерстві фінансів України, де пролунали привітання від перших осіб держави, Міністерств та установ, а також від громадських організацій бухгалтерів і аудиторів.

    Продовження святкування відбулося в концертній залі «Українського дому», де відбувся святковий вечір, якій відкрили його організатори:

    • Папаіка Олександр Олексійович, президент ФПБАУ, який зачитав поздоровлення від Президента та Прем’єр-міністра України та привітав усіх присутніх від ФПБАУ,
    • Гаєвська Наталія Ісаківна, член Аудиторської палати України, Президент Спілки аудиторів України.

    З привітаннями до учасників звернулись:

    • Канцуров Олег Олександрович, начальник управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України;
    • Лукасевич Богдан Володимирович, головний бухгалтер Національного банку України,
    • Лавінська Людмила Геннадіївна, заступник Голови Методологічної ради з бухгалтерського обліку при Міністерстві фінансів України;
    • Левченко Валентина Петрівна, заступник Голови Національної комісії що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг;
    • Рубаненко Леонід Іванович, президент Спілки податкових консультантів України;
    • Амфітеатров Олексій Дмитрович, Голова ради ВГО «Українське товариство оцінювачів».

    У святковому концерті взяли участь:

    Мар’яна Головко - голос, який покорив численні сцени України і Європи, Лауреат міжнародних вокальних конкурсів, Перша премія Фінського Фестивалю «Музика ХХІ століття». Дует: сестри Тетяна та Антонина Костенчук.

    Для привітання учасників святкового вечора був запрошений талановитий артист, вокаліст естрадно-джазового напряму Franky, Віталій Костенко разом з музикантами. Вели концерт молоді артисти: Артур Піськовський та Катерина Федотенко.

    Під час концерту та після нього відбулися розіграші призів від партнерів.


    Студія «Свято» завершила концерт і учасників було запрошено на келих шампанського, розіграш призів та на дискотеку.

    Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України висловлює велику подяку Палаті аудиторів України, Спілки аудиторів України як організаторам святкового заходу, а також партнерам урочистого свята: Ernst and Young, Active Media, Moresharikov, професійній газеті «Про приватних підприємців», офіційне видання Міністерства доходів і зборів України «Вісник», газеті «Бухгалтерія», газеті «Головбух», офіційне видання Аудиторської палати України «Аудитор України», Журналу «Школа професійного бухгалтера», ПАТ «ДіВі Банк», Авіаційне агентство «Еір Лайф Логістик», ТОВ «Інтер Аудит» (члени міжнародної асоціації Crowe Horwath), компанії «Бізнес архітектор» офіційний партнер фірми 1С.

    Фото зі свята можна переглянути
    на веб-ресурсі:
    www.ex.ua
    та в строку пошук наберіть 832896461206

    SlideShow.com.ua - photo sharing, MySpace slideshows, MySpace codes, MySpace widgets