• Журнал №8-9 (2013) "Школа професійного бухгалтера"

    Шановні Колеги!

    До вашої уваги черговий випуск журналу. З перших сторінок ми вітаємо переможців конкурсу «Кращий бухгалтер з заробітної плати», фото яких ви побачите на обкладинці журналу та більш докладніше про результати цього конкурсу прочитаєте на сторінках журналу. Колектив ФПБАУ щиро вітає свої колег з ФАБФ АПК з 10-річчям організації та бажає успіхів в реалізації майбутніх планів та професійній діяльності.

    Традиційно ми надаємо новини від Міжнародної Федерації Бухгалтерів (IFAC), новини по Міжнародним стандартам аудита та новини з МСФЗ, а також виступ Голови Ради МСФЗ пана Ханса Хугерворста «Європа та шлях до глобальних стандартів фінансової звітності». Ми привертаємо увагу до перспективного заходу в форматі дослідницького форуму, якій відбудеться 2 жовтня 2014 року з ініціативи Ради з МСФЗ. Головним питанням для обговорення буде: взаємозв’язок між МСФЗ, фінансовою політикою та функціонуванням ринків капіталу. І безперечно, головною темою першої дослідницької роботи буде - «Концептуальні основи фінансової звітності».

    До уваги читачів друкуються авторські статті з питань МСФЗ, МСА та податкових новацій. В податкових новинах ми надаємо тематичну інформацію про трансферне ціноутворення та запрошуємо на семінар з цієї теми.

    ФПБАУ привертає увагу до нових видань з МСФЗ та надає їх анонси та запрошує на тренінги які проводе Навчально-методичний центр ФПБАУ.

    Сподіваємось, що подана інформацію буде корисною у практичній діяльності.

    З повагою,
    Валентина Легка
    Виконавчий директор, головний редактор