• Журнал №1 (2014) "Школа професійного бухгалтера"

    Шановні Колеги, доброго дня!

    Редакція вітає Вас з початком Нового року, бажає нових звершень, професійного зростання, а також миру, добра та впевненості у майбутнє.

    В цьому році журнал буде виходити один раз в два місяці та містити найактуальнішу інформацію з бухгалтерського обліку, фінансової звітності, аудиту, а також міжнародний досвід стосовно практичного застосування МСФЗ, МСА та огляд нормативних документів та інша корисна інформація.

    В першому журналі цього року до уваги читачів новини від Міжнародної федерації бухгалтерів (МФБ).

    МФБ закликає світових політиків переорієнтуватись на зближення норм регулювання та сфокусуватися на регуляторній глобальній конвергенції. Це дозволить не стримувати ділову активність, економічну стабільність та перспективи у сталому розвитку.


    До уваги читачів новини з МСФЗ, МСА та практичні поради щодо їх застосування. Також надані рекомендації зі складання податкової звітності, а саме як підготувати податкову декларацію з податку на прибуток за 2013 рік.

    Ми запрошуємо колег до участі в заходах які проводе Федерація та її партнери. Звертаємо увагу читачів на проведення в цьому році Світового Конгресу Бухгалтерів, який відбудеться в листопаді, в Італії, м Рим. ФПБАУ запрошує колег приєднатись до цієї важливої події для представників бухгалтерської професії, у складі української делегації.

     

    З повагою,
    Валентина Легка
    Виконавчий директор ФПБАУ, редактор журналу