• Всесвітній Конгрес бухгалтерів 2014 (WCOA), в Римі, Італія

    Шановні Колеги!

    Дозвольте нагадати, що 10-13 листопаду 2014 року відбудеться Всесвітній Конгрес бухгалтерів 2014 (WCOA), в Римі, Італія. Тема Конгресу: "Бачення 2020: вивчаючи минуле, будуємо майбутнє". Рання реєстрація закінчується 12 вересня 2014 року! Будь ласка, приєднуйтесь до української делегації, зареєструвавшись зараз.

    Организатори Конгресу бухгалтерів: Міжнародна Федерація Бухгалтерів (МФБ), разом з Національною Радою сертифікованих бухгалтерів і аудиторів Італії. Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України (як дійсний член МФБ), запрошує колег приєднатись до української делегації та прийняти участь у цій важливій події.Реєстраційний внесок на дного учасника складає 900 євро (до 12.09.14). Якщо Ви відвідаєте офіційний сайт Конгресу http:www.wcoa2014rome.com Ви зможете познайомитись з офіційною програмою та інформацією про кожну сесію та спікерами published online.

    Ресурс My Congress також зараз на сайті. Платформа дозволяє тим, хто зареєструвався вибрати сесії і заходи, зарезервувати тури та екскурсії, і знайти колендар подій Конгрксу та додаткову, корисну інформацію.

    Увага!
    Щойно підтверджено, що 14 листопада (вранці) 2014 року, відбудеться аудиєнція учасників Конгресу з Папою Римським Франциском у Ватікані.
    Як що ви бажаєте бути на аудиєнції, будь лас ка зареєструйтесь на ресурсі My Congress

    Додаткові реєстраційні збори тут відсутні.

    З повагою,
    Виконавча дирекція Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України
    Тел.: (044) 279-10-37