• Шановні члени ФПБАУ - аудитори!

    Згідно нового Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» №2258-VIII від 21.12.2017 р. відбудеться установчий з'їзд аудиторів, на якому буде обрано новий склад Ради Аудиторської Палати України (надалі - АПУ). Цей Закон України є чинним з 07.02.18 р. та вступає в дію з 01.10.18 р.

    Делегатами установчого з'їзду аудиторів України є аудитори України, які мають чинний на момент проведення з'їзду сертифікат аудитора.

    На установчому з'їзді передбачено затвердження Статуту АПУ, формування персонального складу Ради АПУ та вирішуватимуться інші питання, пов'язані зі створенням АПУ, зокрема, питання щодо забезпечення ведення поточних справ у АПУ Секретаріатом та призначення на посаду голови Секретаріату - Виконавчого директора.

    ФПБАУ має намір підтримати своїх членів – аудиторів, які бажають бути обраними на установчому з'їзді аудиторів України до майбутнього складу Ради АПУ, Секретаріату та на посаду Виконавчого директора.

    Усім бажаючим необхідно подати звернення до Ради ФПБАУ, надати біографічну довідку (в довільній формі) та тези програмної доповіді (не більше 2-х сторінок) кандидата про особисте бачення майбутньої роботи Ради АПУ.

    Додатково звертаємо Вашу увагу, що висунуті кандидати мають не пізніше ніж за 30 календарних днів до дня проведення установчого з'їзду подати до Секретаріату діючої на момент прийняття цього Закону АПУ заяву про їхню реєстрацію. Термін подачі звернення на електронну пошту [email protected] до 17.05. 2018 р.

    Якщо виникнуть питання звертайтесь, будь ласка, до Виконавчої дирекції ФПБАУ
    Тел.: +38 (044) 586-40-82(81)
    email: [email protected]