• Чого хочуть бухгалтери? Всеукраїнське опитування

    Запрошуємо бухгалтерів долучитися до ІІ Всеукраїнського опитування «Індекс легкості роботи бухгалтерів», яке проводить компанія ЛІГА:ЗАКОН за підтримки ФПБАУ. Його мета – визначити спільні проблеми для бухгалтерів, винести їх на суспільне обговорення, знаходити та пропонувати ефективні рішення.

    Результати Індексу будуть презентовані медіа-спільноті та представникам влади 16 липня до Дня бухгалтера. Докладніше про опитування читайте на сайті проекту.


    Пройти опитування

    У ході опитування ми з’ясовуємо, як бухгалтери оцінюють рівень податків, ефективність реформ, на що витрачають найбільше часу. Бухгалтери також можуть поставити своє питання представникам влади - найцікавіші  з них компанія ЛІГА:ЗАКОН обов’язково опублікує разом з відповідями відповідних посадових осіб.

    Ще вагаєтесь?

    Кожен, хто пройде опитування, до Дня бухгалтера отримає повний звіт з його результатами. А також – візьме участь у розіграші цінних подарунків від компанії ЛІГА:ЗАКОН. Серед призів – запрошення на  святкування Дня бухгалтера та нагородження премії «Вибір бухгалтера», цінні подарункові сертифікати. Результати розіграшу будуть оголошені 5 липня 16-00 на FB-сторінці компанії ЛІГА:ЗАКОН.

    Чому ми вирішили провести опитування?

    Бухгалтери – одна з найбільш чисельних професій в Україні. Ніхто так пильно не стежить за всіма законодавчими змінами, як бухгалтери – це необхідна складова їхньої щоденної роботи. Бухгалтери щодня бачать, скільки бізнес сплачує податків; як податкові новації впливають на бізнес; як працює державна машина на місцях та яка найбезглуздіша бюрократичну робота забирає найбільше часу. Саме тому ми впевнені – бухгалтер повинен бути почутим.


    Пройти опитування