• XBRL (eXtensible Business Reporting Language) - мова бізнес звітності

    Шановні Колеги,  запрошуємо вас на семінар 25 жовтня 2019 року
    «XBRL (eXtensible Business Reporting Language) мова бізнес звітності»

    XBRL (англ. eXtensible Business Reporting Language – «розширювана мова ділової звітності») – відкритий стандарт обміну бізнес-інформацією.

    Основні переваги XBRL: автоматичне введення даних без повторної трансформації; швидкість і автоматичне складання звіту, в тому числі консолідованого; швидкий, ефективний і надійний аналіз і порівняння даних; відстеження даних, скорочення часу ухвалення рішень; збільшення ефективності та економія в процесах нагляду, тощо.

    На даний час XBRL офіційно рекомендований до використання і підтримується Радою з МСФЗ для електронного складання звітності за стандартами МСФЗ.

    До суб'єктів, які зобов'язані розкривати фінансову звітність в форматі XBRL, відносяться підприємства, що становлять суспільний інтерес, публічні акціонерні товариства, підприємства, які здійснюють діяльність з видобутку корисних копалин загальнодержавного значення, підприємства, які провадять господарську діяльність за видами, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України, а також підприємства, які самостійно визначили доцільність застосування МСФЗ для складання фінансової звітності.

    Є надія, що система фінансової звітності в електронному вигляді спростить ведення бізнесу для українських компаній. Вони будуть подавати обов'язкову фінансову звітність за принципом «єдиного вікна»: в одному універсальному форматі для всіх регуляторів.

    Спікер семінару -Експерт Хав'єр Мора:

    • Старший Експерт з фінансової звітності проекту технічної допомоги ЄС EU-FINSTAR («Технічна допомога за пріоритетними напрямками фінансового сектору в Україні»),
    • Радник Постійно діючого комітету з питань корпоративної звітності ESMA (Європейської служби нагляду за ринком цінних паперів)
    • Менеджер XBRL, Іспанія

    Програма семінару

    Початок: 10:00
    Адреса: м. Київ, вул. Стрітенська, 10 (4-й поверх)
    Умова участі: зареєструватись та отримати запрошення, реєстрація за посиланням (обов'язкова): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflCKAoJEUHrd6gBI3rDBxKNJuLbarK3-F2vHaCGf1_jDx9sg/viewform?vc=0&c=0&w=1  

    Контакти: (044) 586-40-82 (81), ел. адреса: [email protected]