• Конференція «Прогрес у запровадженні фінансової звітності за таксономією МСФЗ XBRL»

    Шановні Колеги, зверніть увагу та реєструйтесь на цікавий та корисний захід!

    06.07.2021 об 11:00 проєктом ЕU-FAAR «Впровадження практики ЄС з бухгалтерського обліку, фінансової звітності та аудиту в Україні» буде проводитись конференція «Прогрес у запровадженні фінансової звітності за таксономією МСФЗ XBRL» за участі провідних представників: Міністерства фінансів України, Національного банку України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю та провідних міжнародних експертів, включаючи Джона Тьорнера, Генерального директора, XBRL International, та Енн Тарку, Члена Ради Фонду МСФЗ в Лондоні, Голови Консультативної Групи з Таксономії МСФЗ.

    Для участі необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/WESbMaLKAFJhSrGW9

    На заході буде доступний синхронний переклад.

    XBRL (eXtensible Business Reporting Language) є міжнародним стандартом для подання фінансової звітності за МСФЗ в електронному вигляді.

    Цей формат поширений у світі, оскільки дозволяє обробляти великі обсяги якісних і кількісних показників. Він базується на метаданих, викладених у таксономії, й описаних взаємозв'язках між поняттями.

    Хто має звітувати у форматі iXBRL?

    • Підприємства, що становлять суспільний інтерес
    • Публічні акціонерні товариства
    • Суб'єкти господарювання, які здійснюють діяльність у видобувних галузях
    • Підприємства, які здійснюють господарську діяльність за видами, перелік яких визначено постановою Кабінету міністрів № 419

    Виконавча дирекція ФПБАУ
    тел.: (044) 586-40-82(81)