• Підготовка до кваліфікаційного іспиту з атестації аудиторів

    Шановні колеги!

    Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України (ФПБАУ) та Навчально-методичний центр ФПБАУ (НМЦ ФПБАУ) щиро вітають Вас, з початком нового навчального року!

    Початок вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях пізнання і творчих звершень.

    В вересні заплановані онлайн-вебінари з питань МСФЗ та оподаткування як короткострокові заходи постійного професійного навчання.

    Але значної подією цього навчального року, вперше, після тривалої перерви, є можливість пройти навчання та скласти іспит, або іспити та стати Аудитором.

    Закон України "Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність" (ст. 19) дає визначення, хто може бути Аудитором та що для цього треба зробити.

    Згідно Наказу Міністерства фінансів України №399 від 06.07.2020 року «Про затвердження Порядку складання іспитів при атестації аудиторів», розділу ІІІ, буде проведена в цьому році екзаменаційна сесія (9 теоретичних іспитів та кваліфікаційний іспит).

    Атестаційна комісія затвердила графік екзаменаційної сесії в цьому році з 22.11.21 по 26.11.21 р., також Визначила дату проведення кваліфікаційного іспиту поза екзаменаційною сесією - 24 вересня 2021 року.

    Ми запрошуємо кандидатів в аудитори, тих хто планує прийняти участь в кваліфікаційних іспитах 24 вересня 2021 року, або 26 листопада  2021 року на Експрес - курс, який заплановано провести з 08.09.21 по 21.09.21. у обсязі 56 академічних годин в онлайн-формате.

    Оскільки професійна компетентність підтверджується шляхом складання кваліфікаційного іспиту, який має засвідчити здатність особи застосовувати теоретичні знання на практиці, програма Експрес-курсу побудована таким чином, що би привернути увагу кандидатів в аудитори до основних компетентностей, структури іспиту та до навичок розв'язання практичних питань.

    Бажаємо успіхів та світлої і прямої дороги до вершин Знань та здійснення вашої мрії!

    Вартість участі 1 особи - 8 700,00 грн. (для членів ФПБАУ діє знижка)

    Реєстрація на курс обов'язкова за посиланням

    Програма Кваліфікаційного іспиту

    Контакти організаційного комітету:
    (044) 586-40-82 (81) або
    [email protected]
    [email protected]