• Круглий стіл за темою: «Побудуємо довіру – відбудуємо країну»

    06 червня 2023 року з 10:00 до 13:15, ZOOM.

    Організаторами заходу є три впливові громадські організації, а саме: Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України» (ВГО АППУ), Український союз промисловців і підприємців (УСПП) та Всеукраїнська громадська організація «Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України» (ВГО ФПБАУ).

    Головною метою проведення зазначеного Круглого Столу є створення он-лайн майданчика для відкритого обговорення та відзначення соціально-економічних аспектів податкової політики задля відновлення економіки та післявоєнної відбудови країни, а також привернення уваги на важливі складові побудови партнерських стосунків регуляторів та платників податків.

    До участі в заході запрошені представники органів законодавчої та виконавчої влади, регуляторних органів, керівники та представники фінансових служб підприємств, бухгалтери, аудитори та інші.

    Всі ми добре розуміємо, що сьогодні Україна переживає непрості часи і перемогти у війні без функціонування бізнесу просто неможливо.

    Громадські організації є одними з потужних осередків громадянського суспільства, які  захищають інтереси малого, середнього та великого бізнесу, а також всіх ключових галузей економіки України.

    Шановні колеги, пропонуємо Вам приєднатися до засідання Круглого столу за темою: «ПОБУДУЄМО ДОВІРУ - ВІДБУДУЄМО КРАЇНУ».

    Реєстрація обов'язкова за посиланням:  https://u.to/HR_wHw

    Після реєстрації вам буде надіслана інформація по  приєднанню до платформи ZOOM.  Участь безкоштовна.

    З повагою,
    Орг. комітет ФПБАУ
    Тел.:(044) 586 40 82 (81)