• Вебінар "Акциз: контроль за пальним"

    Шановні Колеги запрошуємо Вас на вебінар, тема:

    "Акциз: контроль за пальним"

    23 травня 2024 р., з 10:00 до 13:00. Zoom

    Організатор:  Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України (надалі ФПБАУ)

    Формат: короткостроковий захід постійного професійного навчання 3 (три) години.

    Питання для розгляду:

    1. Впроваджена в Україні трирівнева система контролю та моніторингу за діяльністю з пальним. Основні положення та механізми контролю.
    2. Система електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (СЕА РП та СЕ): акцизні склади та акцизні склади пересувні акцизні накладні та електронні документи щодо обігу пального як основні елементи системи.
    3. Ліцензування діяльності з пальним: основні види ліцензій, особливості кожного виду ліцензій в частині документального оформлення.
    4. Контрольно-перевірочна робота ДПСУ та інших органів (в т.ч. правоохоронних). Наслідки не допуску представників контролюючого органу для ліцензіата діяльності з пальним, та інші можливі наслідки. Практичні поради для платників акцизного податку з реалізації пального.
    5. Законодавчі зміни щодо діяльності з пальним  в період воєнного стану

    Запрошуютьсякерівники, бухгалтери, аудитори, кандидати в аудитори

    Учасники отримують:  Відео-запис + слайдові матеріали. По закінченню заходу учасникам буде надіслано Свідоцтво про участь.

    Умови участі:  Зареєструватись, отримати та оплатити рахунок. Вартість участі 1 (одного) учасника- 470,00 грн, (для членів ФПБАУ участь безкоштовна).

    Лектор: Тетяна ПОТОПАЛЬСЬКА – Експерт-практик з питань оподаткування, член Експертної ради з питань підготовки узагальнюючих податкових консультацій при Міністерстві фінансів України. Член робочих груп з питань оподаткування Державної фіскальної служби України, Міністерства фінансів України, комітету Верховної Ради України.

    Реєстрація обов’язкова: https://docs.google.com/forms/d/1GAJ-4nhJBiUbf85LVKeyXQv1re4r1g_KPKCKaWtzLu8/edit

    Контакти організатора: тел.:(044) 586-40-81 (82); ел.: [email protected]