• Журнал №4 (2012) "Школа професійного бухгалтера"

    Шановні Колеги!

    Редакція журналу приєднується до усіх вітань які лунають під час Великодня! Бажаємо Вам та Вашим рідним благополуччя, миру, злагоди та господнього благословення на добро!

    У квітневому випуску до Вашої уваги інформація про 16-й з’їзд ФПБАУ, про новини від Міжнародної Федерації Бухгалтерів (IFAC), про регіональні семінари які ФПБАУ разом з НКЦПФР провела в Києві та Сімферополі для керівників та головних бухгалтерів акціонерних товариств по роз’ясненню практичного застосування МСФЗ.

    Ми надаємо можливість членам ФПБАУ друкувати свої матеріали на сторінках журналу які висвітлюють актуальні питання бухобліку та фінансової звітності. Так, в цьому випуску до Вашої уваги стаття «Визнання та оцінка нематеріальних активів» Людмили Пожарської, Прес-реліз від Олександри Мазіної про круглий стіл якій був організований кафедрою бухгалтерського обліку Київського національного торговельно-економічного університету за темою «Проблеми і перспективи реалізації облікової, контрольної та аналітичної функції у системі управління підприємствами».

    До уваги аудиторів ми продовжуємо надавати матеріал Документу Міжнародної федерації бухгалтерів «Особливості аудиту фінансових інструментів», з міжнародної практики аудиту (IAPN) 1000, а також висвітлюємо інформацію про роль внутрішнього аудиту.

    В рубриці Нормативно- правових новин ми надаємо регуляторні акти, щодо забезпечення застосування Міжнародних стандартів фінансової звітності.

    Навчально - методичний центр ФПБАУ запрошую колег до участі у тренінгах по підготовки до іспитів за програмою АССА DiP IFR (рус.) та CIPA.

    Також ми запрошуємо Вас, шановні читачі, прийняти участь у конкурсі на «Кращий бухгалтер із заробітної плати», про умови участі Ви дізнаєтесь зі сторінок журналу.

    З повагою та найкращими побажаннями,
    Валентина Легка, Редактор, виконавчий директор ФПБАУ