• День Бухгалтера- 2012

    Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів (ФПБАУ) вже дев’ятий рік поспіль ініціює проведення  святкових заходів на честь представників бухгалтерської професії у співпраці з Аудиторською палатою України. Святкування професійного свята «День бухгалтера» в цьому році розпочалось заздалегідь, 12 липня 2012 року в концертній залі «Українського дому», в самому центрі Києва.

    Відкрили святковий вечір організатори:

    • Папаіка Олександр Олексійович, президент ФПБАУ, який зачитав поздоровлення від Азарова М.Я., Прем’єр-міністра України та привітав усіх присутніх від ФПБАУ;
    • Нестеренко Іван Іванович, голова Аудиторської палати України, який привітав учасників святкового заходу с професійним святом та вручив нагороди найкращим представникам аудиторської професії.

    З привітаннями до учасників звернулись:

    • Вовчук Наталія Іванівна, голова представництва Асоціації сертифікованих присяжних бухгалтерів (Великобританія) (АССА);
    • Ричаківська Віра Іванівна, заступник Голови Національного банку України,
    • Лукасевич Богдан Володимирович, головний бухгалтер Національного банку України,

    Віра Іванівна вручила Подяки від Голови Національного банку представникам фінансової сфери та представникам професійних організацій, серед яких були члени ФПБАУ: Голов Сергій Федорович, Папаіка Олександр Олексійович, Легка Валентина Григорівна.

    • Єфіменко Тетяна Іванівна, президент Академії фінансового управління при Міністерстві фінансів України;
    • Канцуров Олег Олександрович, начальник управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України;
    • Левченко Валентина Петрівна, заступник Голови Національної комісії що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг;
    • Воропаєв Євгеній Юрійович, член Національної комісії  з цінних паперів та фондового ринка. Євген Юрійович вручив Подяки від НКЦПФР, серед нагороджених були члени ФПБАУ: Пантелійчук Лариса Борисівна, Педак Валентина Федотівна, Григорець Оксана Іванівна. 

    Після офіційної частини відбувся святковий концерт за участю Павла Табакова, переможця українського пісенного конкурсу 2012 «Голос країни».

    Павло підготував спеціальну програму для учасників урочистого заходу. Щирими оплесками, квітами представники бухгалтерської професії дякували співаку за чудовий репертуар в якому пролунали пісні як українських так і світових хітів. Бурхливими оплесками було підтримано авторську роботу співака яку він виконав вперше на святковому концерті.

    Приємним сюрпризом став танцювальний подарунок від відомого кубинського хореографа Єрнеста Переса. Артисти його школи виконали танок сальса, та запросили усіх на майстер-клас після концерту.

    Після закінчення концерту, організатори запросили присутніх на келих шампанського та танцювальний майстер – клас. Усі учасники отримали подарунки від партнерів святкового заходу.

    Приємні зустрічі колег, друзів, святковий настрій все це стало незабутньою подією в професійному бухгалтерському колі.

    Свято відбулося завдяки організаторам: ФПБАУ та АПУ, за підтримки генерального партнера - компанії «Ернст енд Янг» та участю: Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України, Національного банку України,  Національної комісії цінних паперів та фондового ринку, Національної комісії що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

    Також святковий захід підтримали: Асоціація сертифікованих присяжних бухгалтерів (АССА), депутат Київської міської Ради - Березенко Сергія Івановича, аудиторські компанії: «РСМ АПиК», "Інтер-аудит", "Актив-аудит", "Імона-аудит" та професійні видання: газета «Бухгалтерія», журнали «Все про Бух. Облік», Заробітна плата», «Школа професійного бухгалтера», «Аудитор України», «Податкова правда».

    Учасники концерту висловлювали подяку організаторам та партерам за святкову атмосферу яка панувала під час урочистої події на честь представників бухгалтерської професії.  

    ФПБАУ висловлює щиру подяку АПУ, компанії «Ернст енд Янг», представництву АССА в Україні та всім хто підтримав святковий захід присвячений «Дню бухгалтера».