• ФПБАУ запрошує на засідання круглого столу «Міжнародні стандарти фінансової звітності в Україні: податкові зобов’язання та можливі ризики»

    Шановні Колеги! 

    Всеукраїнська громадська організація «Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України» (ФПБАУ), виконуючі організаційну функцію, висловлює Вам свою повагу та запрошує до участі у засіданні круглого столу «МСФЗ в Україні:податкові зобов’язання та можливі ризики».

    Організатори: Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України, Аудиторська палата України, за участю представників Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України.

    Мета засідання: дискусійне обговорення питань практичного впровадження та впливу МСФЗ на податкову практику, а саме: розбіжності у визначенні податку на прибуток у фінансовій звітності по за П(с)БО 17 та МСФЗ 12, формування резервів та майбутнє визнання, справедлива вартість, податкова декларація: від форми до змісту, відстрочені податки, податкові різниці, податкове планування та інше.

    В засіданні круглого столу приймуть участь представники регуляторних органів, бізнесу, професійних організацій та ВНЗів.

    Для участі необхідно зареєструватись, надіславши заяву до організаційного комітету за ел. адресою: [email protected] або за факсом: (044) 279-10-35.

    Засідання круглого столу відбудеться 30 листопада 2012 року, за адресою вул. Б. Хмельницького, 55, конференц-зал Київської торгово-промислової палати (2-й поверх), початок о 10:00 (реєстрація 9:30 - 10:00).

    Заявка на участь

    Умови участі


    VlasnaSprava.info – інформаційний партнер